Sztárgáz Bt.


Bejelentkezés

E-mail:


Jelszó:
Elfelejtett jelszó

TermékekKAZÁNOK

 

BAXI cégcsoport Európa egyik legnagyobb háztartási eszköz gyártója. Termékeik több mint 70 országban kerülnek értékesítésre. Az elmúlt években jelentősen nőtt a kelet-európai országokba irányuló export értékesítésük.

A BAXI S.p.A. volt az egyik legelső gyártó Olaszországban amely megkapta az ISO 9001 minősítést, az ISO 14001 minősítés pedig, a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelést is magába foglalja.

A kazánnal szállított vezérlőegység komfortos vezérlést biztosít. A jól áttekinthető LCD kijelzőnek köszönhetően és az egyértelmű szimbólumokkal ellátott nyomógombok egyszerű gyors beavatkozást engednek meg a felhasználónak. A beltéri egység modulációs szobatermosztátként és két (Komfort és Economy) szintű programóraként is funkcionál.

A Bosch az európai fűtéstechnikai piac legnagyobb szereplője. A kondenzációs gázkészülékei az égéstermék hőjének legnagyobb részét felhasználják a fűtés során, így akár 109%-os éves hatásfokkal segítik az energiamegtakarítást. Az energiaköltségek növekedését napjaink egyik legfontosabb kérdéseként tartják számon. A Bosch rendkívül hatékony hőcserélőivel a gázkondenzációs fűtés hatékonysága akár a 109%-ot is elérheti. Az eredmény: alacsonyabb költségek a kisebb energiafogyasztásnak köszönhetően.

 
 

A Saunier Duval napjainkra Európa vezető márkáinak egyikévé nőtte ki magát évi 800 ezer darabot meghaladó gyártási kapacitásával. Központi fűtésre és meleg víz ellátásra tervezett kazánjaik kéményes vagy zárt égésterű formában kerülhetnek beépítésre. A számos előnyük közül az alábbi három a legfőbb: energiatakarékosabb, biztonságosabb és kevésbé szennyezi a környezetet.
Ezek a kondenzációs kazánok ventilátoros, zárt égésterű készülékek, tömör égéstermék elvezető rendszerrel, így helyiség levegőjét nem használják el, abba égéstermék nem kerülhet, tehát baleseti-, egészségügyi szempontból rendszerüknél fogva teljesen biztonságosak.
A kazán „lelkét” képező öntött, bordás alumínium-szilícium (AlSi) hőcserélőt, már több mint 20 éve alkalmazzák, és semmilyen korróziós, illetve technikai probléma nem merült fel a használat során.

 

A TERMOMAX kondenzációs gázkazánok teljes mértékben hasznosítják a befektetett hőenergiát az égéstermék maximális lehűtésével, és így olyan magas hatásfokkal működnek, amelyet a hagyományos gáz-fűtőkészülékekkel lehetetlen elérni. A kedvező energia felhasználás elsősorban gázenergia megtakarítást eredményez, maximális környezetvédelem mellett.
A TERMOMAX kondenzációs gázkazánok alkalmazásával annyi megtakarítás érhető el, amely fedezi az új készülék bekerülési költségét. Az üzemeltetés 3. éve után, az alacsonyabb gázfogyasztás miatt a kondenzációs gázkazán beépítésének többletköltsége megtérül a hagyományos gázkészülékkel szemben.

A Hőterm kazánok típustól függően alkalmasak családi házak, lakások, fóliaházak vagy bármilyen kisebb létesítmény meleg vizes fűtésére gravitációs vagy szivattyús rendszerben.
A Hőtechnikai és Gépipari Kft. vezetősége elkötelezett a vevők igényeinek teljesítése iránt, bevezette, működteti és folyamatosan fejleszti az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerét.

 

 
ÁTFOLYÓS RENDSZERŰ VÍZMELEGÍTŐK

Bosch 4000 OC

Kémény nélküli fali átfolyós vízmelegítő, mely alkalmas egy vízfelvételi hely kiszolgálására max. 5 liter/perc meleg víz mennyiséggel. A készülék Oxystop-funkcióval van felszerelve, mely kikapcsolja a készüléket, ha a helyiség szén-dioxid tartalma megnő. Ha működés közben a gyújtóláng kialszik, vagy a készülék kikapcsol, akkor biztonsági kikapcsolásról van szó. A készülék megfelelő szellőztetése után a készüléket ismét üzembe lehet helyezni.

 
 

Bosch 4000 O

A gázüzemű fali, kéményes, átfolyós vízmelegítőkben a gyújtás elektromos gyújtóimpulzussal történik, melyről két 1,5V-os elem gondoskodik. Így a készülékben nincs állandó őrláng. A vízcsap megnyitásával az elektromos impulzus segítségével a vízmelegítő teljesen autómatikusan lép működésbe. Így a kevesebb energiafelhasználás kevesebb károsanyag-kibocsátással is jár.

Bosch 4000 S

A Therm 4000 S nem igényel hagyományos
kéményt, külön tartozékként megvásárolható
égéstermék-elvezető rendszerrel biztonságosan üzemeltethető.
 

 

Bosch 6000 O

Hidrogenerátoros gyújtású vízmelegítő. Kéményes, átfolyós vízmelegítő által alkalmazott innovatív hidrodinamikus generátorral. A vízcsap megnyitásakor a vízmelegítő a víz áramlását elektromos energiává alakítja át, melynek segítségével az égő biztonságosan begyújtható. Vagyis elég csak egy csapot megnyitni és a készülékből máris folyik a víz. Ez a technológia nem igényel sem elemet, sem hálózati csatlakozást.

VARA-FÉG átfolyó-rendszerű vízmelegítők

A víz felmelegítése használatkor történik, így nincs tárolási hőveszteség. Bármikor az éppen igényelt hőfokú vizet állíthatjuk elő. Elkerülhető túl forró víz előállítása, majd lehűtése. A vízmelegítő kis terjedelme miatt akár a kifolyó csap közelébe is felszerelhető.
Az átfolyó-rendszerű vízmelegítők alkalmasak nemcsak a fürdőkád, mosdó, mosogató, hanem közvetlenül a zuhanyzó meleg víz ellátására is. A beépített szabályozó, a hálózatvíz nyomás ingadozásaitól függetlenül, állandó értéken tartja a víz nyomását; zuhanyozás alatt a hálózati víznyomás változása esetén egy differenciál nyomáskülönbség érzékelő beavatkozik az égés intenzitásába. Terhelésnek, illetve a kifolyó vízmennyiségnek megfelelően szabályozza a láng magasságát (láng-moduláció), azaz a szükséges gázmennyiség automatikusan illeszkedik az igényelt meleg víz mennyiségéhez.

 MELEGVÍZ TÁROLÓK 

 

Ariston

Pro R 50V 1,8K - Kapacitás. 50 liter. Teljesítmény: 1,8 kW. Exkluzív design. Nagy mennyiségű kevert meleg-víz. IPX3 védettség. Hőmérséklet szabályozás, 8 bar-os biztonsági nyomásszelep, dupla rétegű üvegszálas tartály.

Pro R 80V 1,8K - Kapacitás. 80 liter. Teljesítmény: 1,8 kW. Exkluzív design. Nagy mennyiségű kevert meleg-víz. IPX3 védettség. Hőmérsékletszabályozás, 8 bar-os biztonsági nyomásszelep, dupla rétegű üvegszálas tartály.

Pro R 100V 1,8K - Kapacitás. 100 liter. Teljesítmény: 1,8 kW. Exkluzív design. Nagy mennyiségű kevert meleg-víz. IPX3 védettség. Hőmérsékletszabályozás, 8 bar-os biztonsági nyomásszelep, dupla rétegű üvegszálas tartály

PRO R 120 - Kapacitás: 120l. Teljesítmény: 2 kW. Felfűtési idő (ΔT=45 C): 3h 13’, dupla rétegű üvegszálas tartály, külső hőmérséklet szabályzó, termosztát beépített biztonsági rendszerrel.

A HAJDU Zrt. termékeire 2 év teljes körű garanciát vállal. A 2 év jótálláson túl a zártrendszerű elektromos tárolók tartályaira további 5 év, a szabad-kifolyású vízmelegítő és gázkészülékek tartályaira 3 év többlet garanciát vállal.

Melegítési mód: elektromos, ECO: környezetbarát szigetelés, szabályozható vízhőmérséklet, Vízcsatlakozás: G1/2", Tűzzománcozott tartály, Aktív anódos korrózióvédelem, Szabályozható vízhőmérséklet, A készülék egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas. A tárolt meleg-víz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

 

 

INDIREKT TÁROLÓK

 

Concept Kwadro zománcozott indirekt tároló, álló, szögletes 100L

Űrtartalom: 100 L
Max. üzemi nyomás: 6 bar
Hőcserélő teljesítménye: 29 kW
Magasság szigeteléssel: 990 mm
Szélesség és mélység szigeteléssel: 460 mm

Hajdu

A falra szerelhető, zártrendszerű készülékek felfűthetők bármilyen kazánnal vagy napkollektorral (ez utóbbi a 150, 200 literes kiviteleknél ajánlott). A kazán (napkollektor) vezérlésére, ill a tárolt víz hőmérsékletének szabályozására váltóérintkezős szabályozó szolgál, ez forgatógombbal max. 65 oC-ig tetszés szerint állítható.
Az IDE..kivitelek villamos pótfűtéssel is rendelkeznek, ennek hőfokszabályozója gyárilag 65 oC-ra van beállítva.
A készülékek egy vagy egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.
A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

 

 

KONVEKTOROK

FÉG Konvektorgyártó Zrt. termékei. A kisebb családi házak, hétvégi házak, lakások, üzletek, irodák ideális fűtése a gázkonvektor. A gázkonvektoros fűtéssel lehet leginkább spórolni. Igen nagy előnye még a konvektoros fűtési módnak, hogy nem fagyveszélyes. Az alacsonyabb energiafelhasználás környezetvédelmi szempontból is előnyös, hiszen a fajlagosan azonos károsanyag kibocsátás miatt ugyanannak a szobának a fűtésekor kevesebb károsanyag keletkezik. Különösen érdekes annak a magyarázata, hogy miért lényegesen olcsóbb a gázfűtés, mint az elektromos fűtés. A jelenlegi energiaárak mellett 1 kWh hőenergia előállítása földgázból ötödannyiba kerül, mint ugyanez elektromos energiából.

 
 

A Lampart Budafoki Zománc Kft. által gyártott gázkonvektorok közel 30 éve szolgáltatják a kellemes meleget. A készülékek folyamatos műszaki fejlődésen mentek keresztül és napjainkra kiváló minőségükkel, gazdaságos üzemelésükkel és kedvező árfekvésükkel méltán keresett termékekké váltak. Valamennyi készüléktípus kapható falba köthető (parapetes) és kéménybe köthető kivitelben is. A készülékek tűzzománcozott burkolata garantálja a hosszan tartó színstabilitást és a könnyű tisztíthatóságot, míg a zománcozott acéllemez hőhasznosító a tartósságot biztosítja. A világszínvonalú szabályzó lehetővé teszi a gyors üzembe helyezést, a pontos beállítást és az automatikus szabályozást. A rozsdamentes acél égő biztosítja a tökéletes égést és a káros égéstermék kibocsátásának minimalizálását, amely így jóval a megengedett határérték alatt van.

A Pelgrim konvektor egy igen hatékony hőforrás, amely bármelyik külső falra felszerelhető. A GWH szérián belül a Pelgrim magas minőségű és esztétikusan kivitelezett konvektorokat kínál vevőinek. A GWH sorozatba tartozó konvektorok belseje fémlemezből készült és teljesen zománcozott.
A Pelgrim által kínált konvektorokkal Ön sok energiát takaríthat meg, hiszen az érintett helyiség meglepően rövid időn belül felmelegszik és valamennyi típusnál megtalálható termosztatikus vezérlés biztosítja a kívánt hőmérséklet megtartását. A GWH sorozat kályháinak kivezető nyílásai méretüket tekintve igen szerények, ezáltal a külső fallal esztétikus egységet alkot.

 
     
RADIÁTOROK    
 

A Radel S.p.A. (Olaszország) által gyártott RADEL acéllemez lapradiátor egy sokéves tapasztalattal bíró modern gyártási technológia eredménye, amely megfelel a "TÜV" által előírt szabványoknak.  A gyártási technológia eredményezi a radiátor hosszú élettartamát.

FixTrend radiátorok. Minőségi acéllemez, vékony profil és pont-hegesztett konvektor lemezek az optimális hőteljesítmény eléréséhez. Harmonikus külalak a három oldali burkolatnak köszönhetően. Egyszerű és gyors szerelés. Teljes körű korrózióvédelem. A szerelési egységcsomag tartalmazza a tartókonzolt, légtelenítőt és a végdugót, mely a radiátorhoz van csomagolva.

 
 

A Concept törülköző szárító radiátor nem csak praktikus, hanem szép is. Egy törülközőszárító csőradiátor, ami fűti a helyiséget és nem utolsó sorban szárazon tartja a törülközőket, így akadályozva meg a nedves környezetet kedvelő baktériumok és gombák szaporodását. Kiváló minőségű acélból készül, maximális üzemi nyomás 10 bar.
Üzemeltetési módok: központi fűtési rendszerre csatlakoztatva
- elektromos fűtőbetéttel felszerelve önállóan működtetve
- a két fenti lehetőség kombinációjával, fűtési idényben a központi fűtési rendszer részeként, fűtési szezonon kívül az elektromos fűtőbetét segítségével.

     
SZIVATTYÚK    

A Grundfos több mint 40 éve fejleszt szivattyúkat ház körüli alkalmazásokhoz. Optimalizált hidraulika és motor: hatékony és megbízható működés a szivattyú teljes élettartama alatt. IP 44-es elektromos védettségű kapcsolódoboz (csak az egyfázisú típusoknál): környezeti hatásokra kevésbé érzékeny működés, kevesebb meghibásodás. Bronzházas (UPS-B) és rozsdamentes acél házas (UP-N) kivitelek: széleskörű alkalmazhatóság használati meleg-víz cirkulációs és oxigén diffúzió ellen nem védett padlófűtési rendszerekben.

 
 

- A concept HUP használati meleg-víz keringtető szivattyúi epoxi gyantával kiöntött motorral rendelkeznek. Ezek a motorok, így a kondenzvíz ellen tartós védelmet élveznek. Bronz korrózióálló házzal rendelkeznek.
- A concept HEP fűtési keringető szivattyúk elektronikusan szabályzott állandó mágneses technolgiájú, nedves tengelyű nagy hatásfokú szivattyúkat változó vagy állandó szállítási teljesítményű fűtőberendezésekben való alkalmazáshoz tervezték.
- A concept HUPA fűtési keringető szivattyúk nedves tengelyű szivattyúk, melyeket állandó vagy enyhén változó szállítási teljesítményű berendezésekben történő alkalmazáshoz tervezték.
- A concept HGPA fűtési keringető szivattyúk speciálisan olyan fűtőberendezésekhez tervezték, ahol a szállítási magasság és szállítási mennyiség egyaránt fontos.

 
ALKATRÉSZEK

Cirkó alkatrészek
 
Vízmelegítő alkatrészek
 
Kazán alkatrészek
 
Konvektor alkatrészek
 
Tűzhely alkatrészek
 
Egyéb alkatrészek

Sztárgáz - gázfűtőkészülékek, tűzhelyek, radiátorok, vízmelegítők, membránok, szivattyúk, kazántestek